تاثیر مدیریت پروژه سازمانی بر روی موفقیت یک پروژه

مدیریت پروژه سازمانی

مدیریت پروژه سازمانی یک چارچوب ایده‌آل برای پاسخگویی به نیازهای بسیاری از مدیران جهت برنامه ریزی، تصمیم گیری و… در یک پروژه است.

در صورتی یک سازمان به موفقیت‌های بزرگ در انجام پروژه‌ها دست می‌یابد که: انتخاب دقیق، هماهنگی، برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری درستی را انجام دهد. برای این منظور توجه به برخی از اقدامات مهم مانند: اولویت بندی پروژه‌ها، هماهنگی و استفاده از شیوه‌های کاری مناسب ضروری است.

به طور کلی با این سیستم مدیران می‌توانند به اینکه چه چیزی در حال انجام است و پاسخ‌های مناسب برای مسئولیت‌ها، دست یابند.

سیستم EPM مزایای فوق العاده‌ای را برای کاربران در بر دارد که می‌تواند به راحتی آنها را در مسیر پیشرفت و ترقی قرار دهد. از این جهت امروزه بسیاری از سازمان‌ها که با ابر پروژه‌ها در ارتباط هستند، اقدام به بهره برداری از این سیستم خواهند نمود.

این سیستم می‌تواند در زمینه‌ی ارائه ‌ی اطلاعات کافی برای پروژه‌های احتمالی آینده و همچنین مدیریت پورتفولیوها نیز نقش بسزایی داشته باشد. پیشرفت روزانه‌ی تکنولوژی، سوپرایزهای بی‌نظیری را برای این سیستم در نظر دارد.

مدیریت پروژه سازمانی
مدیریت پروژه سازمانی

کارکرد سیستم مدیریت پروژه سازمانی چیست؟

عملکرد سیستم مدیریت پروژه سازمانی اغلب بر اساس نیازمندی‌های یک کسب و کار مد نظر قرار گرفته می‌شود.

این سیستم‌ها در بردارنده‌ی برخی از مهمترین و اصلی‌ترین کارکردها در سامانه مدیریت پروژه هستند. لذا با بهره برداری از این سیستم‌ها می‌توانید به راحتی از این کارکردهای منحصر به فرد بهره مند گردید. از جمله اصلی‌ترین کارکردها در سیستم EPM می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. برنامه ریزی و بهره برداری از زمانبندی مناسب در پروژه‌ها: (یکی از مهمترین کارکردهای سیستم مدیریت پروژه سازمانی، بهره برداری از قابلیت برنامه ریزی و همچنین زمان بندی مناسب در پروژه‌ها است. در این سیستم می‌توان شاهد نمودارهای ساختار شکست بود که هر کدام از آنها امکان تعریف فعالیت‌ها در یک پروژه را فراهم می‌کنند.)
  2. مدیریت فعالیت: (از دیگر کارکردهای این سیستم، می‌توان به مدیریت فعالیت اشاره نمود. استفاده از روش‌های نوین در مدیریت، موفقیت بیش از پیش یک پروژه را در بر خواهد داشت.)
  3. مدیریت منابع: (مدیریت برخی از منابع مانند: منابع مالی، تجهیزات، نیروی انسانی و … برای دستیابی به موفقیت، بسی ضروری است.)
  4. مدیریت هزینه: (توجه به منابع مالی در هر پروژه، بسیار حائز اهمیت خواهد بود.)
  5. مدیریت ریسک: ( شناسایی، پاسخگویی، تحلیل و بررسی ریسک در یک سازمان، امری مهم و تاثیرگذار است.)
مدیریت پروژه سازمانی
مدیریت پروژه سازمانی

عوامل موثر برای موفقیت در این سیستم کدامند؟

شاید این سوال نیز برای شما پیش آید که چه عواملی موجب می‌شود که بتوان به موفقیت بزرگ در مدیریت پروژه سازمانی دست یافت؟ این سیستم با استانداردهای بالا می‌تواند بهترین گزینه برای پیشرفت در پروژه‌های سازمانی به شمار آید. از جمله این عوامل موثر عبارتند از:

  • چارچوب یکسان برای گزارش دهی ایده‌آل
  • ایجاد شرایط متمرکز برای رهبری
  • پشتیبانی ایده‌آل از مدیریت پروژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *