چقدر SharePoint را می‌شناسید؟

SharePoint چیست

SharePoint یک نرم افزار شناخته شده و کاربردی در دنیای فناوری‌های جدید برای مدیریت هوشمندانه‌ی سازمان‌ها است. امروزه با تکیه به دانش گسترده‌ و ورود تکنولوژی‌های مدرن، شاهد استفاده از ابزارهای منعطف و ساده برای مدیریت ارتباطات خارجی و داخلی هستیم. این نرم افزار حاصل فناوری‌های نوین در شرکت مایکروسافت است که پاسخگوی بسیاری از نیازهای مخاطبین خواهد بود. در ادامه به معرفی کامل و کاربرد این نرم افزار خواهیم پرداخت.

 

SharePoint چیست؟

SharePoint

مهمترین سوال این است که SharePoint چیست و چه تاثیری بر روی عملکرد سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌ها دارد؟!؟ آیا تاکنون به مهمترین نیازهای یک موسسه و سازمان اندیشیده‌اید؟! یکی از مهمترین نیازهای مخاطبین در سازمان‌ها برخورداری از سامانه‌های مختلف، پورتال، وب سایت، نرم افزار برای ارزیابی عملکرد و …  است. همچنین از دیگر نیازهای مهم برای دستیابی به اهداف ارزشمند یک سازمان، استفاده از اشتراک‌ گذاری، سازمان‌دهی، ذخیره مستندات و … است. شیرپوینت با در بر داشتن ویژگی‌های منحصر بفرد، می‌تواند به تمامی نیازها و خواسته‌های معقول مخاطبین پاسخ دهد. این نرم افزار به عنوان یکی از محبوب‌ترین بسترها برای ایجاد ساختار اطلاعاتی به شمار می‌روند.

در یک تعریف کلی از SharePoint می‌توان گفت که: این تکنولوژی نوعی پلتفرم است که فعالیت آن تحت وب است. قابلیت‌های این پلتفرم نیز: ایجاد سایت، تولید داشبورد مدیریتی، مدیریت محتوا و مدیریت مستندات و … می‌باشد.

 

از مزایای این پلتفرم چه می‌دانید؟

مزایای sharepoint

آیا می‌دانید که: چه عواملی سبب محبوبیت بیش از پیش این پلتفرم شده‌اند؟!؟ این سیستم مزایایی را برای مخاطبین در بر دارد که سبب محبوبیت و افزایش موارد استفاده از آن شده است. همانطور که پیش‌تر نیز ذکر شد، با این پلتفرم می‌توانید بسیاری از نیازهای سازمان را پاسخگو باشید. از جمله مزایای استفاده از این سیستم، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. با SharePoint می‌توانید اقدام به تولید وب سایت‌های اینترنتی و همچنین پورتال سازمانی نمایید.
  2. این پلتفرم شما را در طراحی فرم‌های آنلاین برای مخاطبین همراهی خواهد نمود.
  3. می توان تمامی گردش کارها ی سازمان (Work Flow) را بر روی آن پیاده سازی نمود.
  4. با این سیستم می‌توانید علاوه بر اتصال به بانک‌های اطلاعاتی، داده‌های آنها را فراخوانی کنید.
  5. پروژه‌ها را در این سیستم تعریف، کنترل و زمانبندی کنید.
  6. با این پلتفرم تعامل درون سازمانی را شکل دهید و محیطی مناسب برای گفتگو ایجاد نمایید.
  7. SharePoint این امکان را برای شما فراهم می‌کند که بتوانید اطلاعات را با فرم دلخواه (نمودار، جدول و …) ذخیره نمایید.
  8. از این سامانه به عنوان مدیریت اسناد استفاده نموده و اسناد مورد نظر را به اشتراک بگذارید.

و…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *